ЗА НАС

Hefei Meyer Optoelectronic Technology Inc

Hefei Meyer Optoelectronic Technology Inc

 
Hefei Meyer Optoelectronic Technology INC е високотехнологична компания, фокусирана върху научните изследвания и разработването на решения в областта на оптичното сортиране и технологиите за рентгенова инспекция. През последните 20 години Мейер се посвети на напредъка на безопасността на храните и качеството на промишлените продукти, като последователно поддържаше вярата в своите ценности – винаги да преследва качеството на продукта и удовлетворението на клиентите.

Технологиите с марката MEYER могат ефективно да се използват:

– при производството на ядки (слънчогледова ядка, орехи, бадеми, лешници и др.) за сортиране на зърнени култури, семена, варива, бобови растения, пластмасови или стъклени фрагменти, с цел получаване на високо качество на суровините и постигане на чистота от 100%.

– в производството на високотехнологично медицинско оборудване за панорамна рентгенография, ортопантомография, цефалометрия.

– в производството на различни иновативни и интелигентни машини и оборудване за селското стопанство

Изключителният представител за Европа на MEYER Optoelectronic е българската компания BIOSA. Благодарение на професионалния екип на BIOSA, продукцията на MEYER Optoelectronic е добре позната не само в България, но и в цяла Европа. Всички машини и оборудване имат необходимите сертификати, които гарантират високо качество и добра ефективност на работа.

БИОСА предлага както отделни модулни преработващи машини, така и напълно интегрирани технически решения за инсталиране на цялостни линии и оборудване за сортиране, почистване, калибриране, рентгенова детекция и пакетиране на широка гама от семена, зърнени култури, варива, ядки и други хранителни продукти.