Сортерите на Meyer са победител в Конкурс за Иновации на Международен панаир Пловдив

БИОСА представи на АГРА в Пловдив най-новият едноканален Цветен Сортер от Meyer Optoelectronic. Машината се отличава с висока прецизност и функционалност и е подходяща както за малки предприятия и ферми, така и за лаборатории за анализи на семена и зърнени култури.

Благодарение на иновативната разработка, инфраред камерите и прецизната техника, Цветния Сортер бързо и лесно сортира по форма, цвят, размер и плътност широка гама зърнени продукти и ядки и най-прецизно отделя примеси от различен характер и материя. Машината се отличава с лесна за работа операционна система и компактна форма. Безспорните качества на машината бяха оценени и от организаторите на изложението, които го отличиха с Първо място и Диплом за победител в Конкурса Иновации, Раздел Машини, инвентар и технологии за растениевъдството.

Сред останалите машини, които БИОСА представи на АГРА беше и модерната и високо-ефективна машина за производство на пелети от биомаса, която е сред най-търсените машини през зимния сезон, тъй като произвежда най-модерното и най-чисто гориво, търсено на пазара в последните години.

Екипът на БИОСА непрекъснато допълва и разширява гамата от предлаганите продукти и дава възможност на все повече български и европейски земеделци и фирми да работят с иновативна и високоефективна техника от най-ново поколение.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *